Energie reboot aanbod

Is dit herkenbaar voor je?

Hoe zou het zijn als...?

Het is mogelijk!

Als je deze resultaten wilt in je leven (en het feit dat je dit nu nog steeds leest zegt me dat je dit inderdaad wilt!) dan ben je op de juiste plek. Stap in het ‘Peace and Purpose’ programma, speciaal ontwikkeld voor vrouwen om rust te vinden in het hoofd en in het lichaam. Met behulp van o.a. mindfulness interventies kan er vanuit rust opnieuw gekeken worden naar wat jij wilt, welke richting je op wilt gaan en welk doel jou motiveert in je werk- en persoonlijke leven. Er zijn 2 opties die je kan kiezen, afhankelijk van jouw behoeften. 

 

Peace & Purpose programma

1: Coaching Light

– 6 coachingsessies van 1 uur, 1 sessie elke 2 weken.  

– Huiswerkopdrachten speciaal voor jouw situatie en problematiek die je tussen de sessies door kan maken.

– Je eigen map met relevante artikelen, jouw opdrachten en ander materiaal voor jouw personlijke leiderschapsontwikkeling. 

– Optioneel: Je eigen client profiel en resultaat meting in de Coach Monitor, een tool ontwikkeld door het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).


Deze optie duurt 3 maanden en kan volledig online gedaan worden


*Mochten deze trajecten niet passend zijn voor jou situatie, dan kunnen we alsnog een op maat gemaakt traject bespreken

2: Coaching Deep Dive

 

– 6 coachingsessies van 1 uur (1 sessie elke 2 weken) PLUS 3 vervolg sessies (eens per maand) om de positieve veranderingen te gronden in je dagelijks leven. 

– Huiswerkopdrachten speciaal voor jouw situatie en problematiek die je tussen de sessies kan maken.

– Je eigen map met relevante artikelen, jouw opdrachten en ander materiaal voor jouw personlijke ontwikkeling. 

– Optioneel: Je eigen client profiel en resultaat meting in de Coach Monitor, een tool ontwikkeld door het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).

Deze optie duurt 6 maanden en kan geheel online worden gedaan. 

 

Wat levert dit jou op?

“Om te leven, dat is een zeldzame zaak. De meeste mensen bestaan gewoon, dat is alles.”

Oscar Wilde

De investering

Optie 1: 575 Euro

Optie 2: 870 Euro

Exclusief 21% btw 

Organisaties of bedrijven hebben vaak budget voor opleidingen en professionele ontwikkeling. Check met jouw personeelszaken. 

Wist je al dat kosten voor coaching kan worden afgetrokken van belastbaar inkomen? Gemeenten geven vaak ook subsidie voor coaching. Ontdek de mogelijkheden in jouw organisatie en omgeving!

Wat houd je tegen?

Je kan natuurlijk nog een tijdje door blijven gaan en dingen zelf proberen op te lossen. Maar als jij die carriere vrouw bent die ik denk dat je bent, dan had je jouw probleem met jouw intelligentie al lang opgelost. Ik had het geluk dat iemand tegen mij zei dat ik de oorzaak van mijn vermoeidheid en lichamelijke pijnen moest aanpakken om te voorkomen dat ik in een vergevorderd stadium van een burn out terecht zou komen. Het is waarschijnlijk de reden waarom ik niet in het ziekenhuis ben beland. Ik zou het super fijn voor je vnden als jij deze boodschap ook zou horen. Het hoeft niet zo te zijn! Als het Peace en Purpose programma met jou resoneert, hoor ik graag van je voor een gratis, vrijblijvende kennismaking. Wat heb je te verliezen?