Wie ben ik?

Ik ben Krista Kruft en het meest constante in mijn leven is verandering.
Als expat kind en later als expat zelf ben ik 15 keer verhuisd tussen steden, heb in 8 verschillende landen gewoond en gewerkt verspreid over 4 werelddelen. Ik heb banen verloren en weer gevonden. Ik ben een beetje de tel kwijt naar hoeveel landen ik ben afgereisd voor studie, werk en avontuur, maar ben dankbaar dat ik de wereld heb kunnen bereizen. Zo heb ik deelgenomen aan verschillende culturen en gemeenschappen die mij hebben gevormd tot wie ik nu ben: een 2-talig (Engels-Nederlands) wereldburger begaan met mens en natuur. 

Ik heb altijd van mijn werk gehouden en heb een sterke zakelijke kant. Werk geeft me een doel en kanaliseert mijn creativiteit. Maar ik heb ook ervaren hoe het is om een vrouwelijke professional te zijn die een balans zoekt tussen carrière, gezin en het omgaan met de grillen van het leven. Na mijn herstel van mijn eigen burn-out, besloot ik me te richten op het coachen van vrouwelijke professionals zoals jij om je energie, inspiratie en doel in werk en leven terug te brengen of te vergroten! Naast mijn coachingspraktijk werk ik als Leadership Engagement Lead voor PACE en ben ik trainer en mentor bij de Partnership Brokers Association

Authenticiteit

Verbintenis

Bewustzijn

Avontuur

Waarom met mij werken?

Omdat ik ben geweest waar jij nu hoogst waarschijnlijk bent. Omdat ik een internationale carrière heb gecombineerd met moederschap, het zijn van een partner, vriendin, dochter, zus, noem het maar op. En ook omdat ik mijn balans een paar keer flink ben verloren en keihard ben gevallen. Achteraf was dit het beste wat me had kunnen overkomen, omdat het me ertoe heeft gezet meer van mezelf te ontdekken.

Dit leidde me naar het Reikimeesterschap met de compassievolle steun van mijn Reikimeester Kamal Tolia in Nairobi, Kenia. Bij haar heb ik vele andere energetische helingsmethodes geleerd die mijn leven nog steeds dagelijks verrijken.

Het leidde me ook naar organisaties in diverse landen, in verschillende rollen. De rode draad door al deze rollen was het verbinden van mensen en organisaties om iets te bereiken dat groter is dan henzelf.

En ten slotte leidde het me naar mijn coachingspraktijk, iets waar ik 10 jaar over liep te praten, totdat ik geen excuses meer kon bedenken en toen ben begonnen. Hier word ik blij van.

Ik ben NOBCO gecertificeerd coach (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en heb mijn opleiding gekregen aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Ook heb ik bij Psychodidact getraind als coach, counselor en conflictbemiddelaar. Ik ben een gecertificeerde Reiki Master en Leraar en een levenslange leerling van energetische helingsmethodes.

“ No need to hurry, no need to sparkle, no need to be anyone but one self”

Virginia Woolf

Als je me zou kennen dan zou je weten dat...

DSC_4211

Dit is wat andere mensen over mij zeggen